Polygoni teatrikool ootab endaga liituma

Tamur Tohver avab Haapsalus Polygoni teatrikooli. Urmas Lauri
Tamur Tohver avab Haapsalus Polygoni teatrikooli. Urmas Lauri

Polygoni teatrikool alustab 9. septembril Haapsalu kultuurikeskuses teatrikooli katsetega.

Polygoni teatrikool avab sellest hooajast Haapsalu osakonna, kus avatakse kaks rühma – stuudio ehk noorterühm ja 30+ ehk täiskasvanute rühm.

Katsetel on oodatud osalema kõik, eelnev teatrikogemus ei ole vajalik, küll aga tuleb end enne kooli kodulehel katsetele registreerida.

Haapsalu teatrikooli õppetöö hakkab toimuma kultuurikeskuse Randlase saalis ning õpetajaks on teatripedagoog ja lavastaja Tamur Tohver.

Polygoni teatrikooli eesmärgiks on ennekõike isikuareng ja loominguline eneseväljendus läbi draamaõppe. „Oleme üheksa aasta jooksul ise aktiivselt ümbritsevat keskkonda ja ühiskonda mõjutanud ning arendanud. Hea meel on tõdeda, et täna toimime laiemalt kui vaid pelgalt teatrihariduse andjana,” ütles Tohver.

Tema sõnul on Polygoni õpetajad kõrgete kutseliste ametialaste oskustega, kuid oskavad seoseid luua teatritegemise alustõdede ja igapäevase elu vahel.„ Polygoni Teatrikool võtab alati vastutuse selle eest, kuidas meie õpetajad ja õpilased teatriõppe kaudu end praktiliselt arendavad ja sellest tulenevaid oskusi muudel elualadel rakendavad,” ütles Tohver.

Polygoni Teatrikool tegutseb alates aastast 2009 ja Tallinna ja Tartu osakonnas õpib kokku üle 200 õpilase.

Igal kevadel lõpetab teatrikooli pere kooliaasta suure ühise eksam-etendusega, kus saavad esineda kõik kooli õpilased kõige pisematest alates. Teatrikooli õpilased on osalenud noortelavastuses „KNI, Kõik normaalsed inimesed” ja teinud kaasa paljudes seriaalides koos professionaalsete näitlejatega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments