Õed avasid Haapsalus joogatoa Tiivulised

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Õed Liivika Ojala (vasakul) ja Tiina Brock joogatoas. Erakogu
Õed Liivika Ojala (paremal) ja Tiina Brock joogatoas. Erakogu

Õpetajatest õed Tiina Brock ja Liivika Ojala avasid Haapsalus Posti 23 joogatoa, mis koondab esialgu viis joogaõpetajat.

Brock on Läänemaa ühisgümnaasiumi eesti keele õpetaja ja joogaga tegelenud 30 aastat. Ojala töötab Viigi koolis eripedagoogina ja joogapisikuga nakatas teda aasta tagasi Brock.

Posti 23 joogatuba on Brocki sõnul koht, mis koondab joogaõpetajad ühte. „Enne tegutsesime Viieristis, aga leidsime uued ruumid,” ütles Brock.

Joogatoa perenaine on Ojala, Brock hoolitseb Facebooki lehe eest ja annab dharma swasti jooga tunde. Peale tema tegutsevad joogatoas Kaili Leht (kundalini jooga), Liis Keevallik (vinyasa jooga), Terje Kase (lastejooga) ja Tamur Tohver (dharma swasti jooga).

Joogatuba sai nime – Tiivulised – ühe Reti Saksa graafilise lehe järgi, mis kannab sama nime. Brock kinkis selle õele 12 aastat tagasi ülikooli lõpetamise puhul. Õdede jaoks tähendusrikas kunstitöö on nüüd joogatoa seinal. „Peale selle on tiivulised kaitseinglid. Võib ka öelda, et kõik, kes meie joogatoas käivad, saavad endale tiivad,” ütles Brock.

Peale treeningute on kavas loengud. Esimene treening on joogatoas teisipäeval, 3. septembril ja sealt edasi igal õhtul. Üks treening maksab 8, nelja korra pilet 28 eurot.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Milleks küll
4 aastat tagasi

maksta raha ei tea milles eest, kui elad sellises kohas – tee paar kiiremat sammu, hinga mere õhku, naudi vaateid ja saadki pea klaariks

autoriteet KALDA
4 aastat tagasi

oh, krt , oleks ma ka sellise hea bisnise osanud välja mõelda …..