Robin Särg on parim noor Börsihai mängija

Robin Särg. Foto: Erakogu

Börsihai mängus sai parima noore  tiitli Läänemaa ühisgümnaasiumi 10. klassi õpilane Robin Särg.

Börsihai on LHV panga korraldatud virtuaalne investeerimisvõistlus, kus mängu alustades saab iga mängija 10 000 dollarit virtuaalraha, millega tuleb aktsiaturul kaubelda ja kasvatada oma portfelli väärtus võimalikult suureks. Igal mängupäeval lisandub mängija kontole veel 1000 dollarit virtuaalraha.

Esimest korda mängust osavõtnud Särg kasvatas oma aktsiaportfelli 48 284,10 dollari suuruseks ja oli üldarvestuses oma tulemusega viiendal kohal. Esimeseks tulnud Risto Lehtsalule jäi Särg mängus alla 4754,39 dollariga.

Mänguga liituma innustas nii Särge kui ka ta klassikaaslasi  klassijuhataja Imbi Raudkivi. Kõik majandusklassi õpilased, kes mängus osalesid, arutasid igal õhtul suurettevõtete võimalikke käekäikude üle nii minevikus kui ka tulevikus.

Särg ütles, et tegemist ei olnud algaja õnnega, vaid sihikindla tööga. Esimese mängunädala lõpus oli Särje portfell vähenenud. See ei heidutanud Särge ja järgmise kolme nädala jooksul eksis ta vaid ühel päeval.  Särje sõnul oli strateegiliselt määrav ostu-müügi tehingu aeg.

Mängu peaauhinnaks oli 2000 eurot, parim noormängija ehk kuni 19aastane mängija sai 200 eurot. Samuti said auhindu nädala parimad mängijad. Teisel nädalal sai vaheauhinna samuti Särg, kolmandal nädalal oli ta teisel kohal.

Mäng kestis 7. oktoobrist 1. novembrini ja selles osales üle 4600 inimese.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments