Robin Särg lõpetas kõrgetasemelise kardivõistluse teisena

Foto: Lenzokart

 

Novembri viimasel nädalavahetusel Itaalias Franciacorta rajal toimunud WSK Final Race 2023. aasta viimasel suurvõistlusel saavutas Robin Särg teise koha.

Kvalifikatsiooni- ja kolme eelsõidu võidud andsid eelfinaaliks Särjele esimese stardipositsiooni. Võidusõidu keskel ilmnenud ootamatu tehniline rike piduritega sundis teda katkestama. Seetõttu tuli tal finaalis startida kolmandast stardiruudust.

Kõige tähtsama sõidu keskel õnnestus Särjel tõusta liidriks, kuid eelviimasel ringil toimunud konkurendi ootamatu möödasõit sundis minema viimasele ringile alles neljandana. Pingelise ja ohtrate möödasõitudega viimase ringi lõpetas Särg teisena.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskumatu
2 kuud tagasi

Tubli, suurepärane tulemus!

Arvaja
2 kuud tagasi

Tore uudis üle hulga aja.