Galerii: Talisuplejad avasid suvehooaja

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21
Haapsalu talisuplejate eestvedaja Kertu Kaljuveeri sõnul on hooaja avaüritused kohad, kus talisuplejad käivad mitu korda vees. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu talisuplejad pidasid täna talisupluskeskuses suvehooaja alguspidu.

„Hooaja avaüritus on taliujumise propageerimise ja lihtsalt nautimise üritus. See sobib algajatele ja kõhklejatele, kes sauna ja riietusruumi olemasolust julgust juurde saavad,” ütles Haapsalu talisuplejate eestvedaja Kertu Kaljuveer.

Üritusel oli kohal ka ratastel saun, mis on Noarootsi loometarele kuuluv militaarauto kasti ehitatud saun. Saunalised kiitsid selle sauna viie tärni vääriliseks.

Nii suve- kui ka talvehooaja algusüritustel naudivad talisuplejad eelkõige mitu korda vees käimist – iga korraga läheb vesi mõnusamaks. Nii ka sel korral – käidi vees, seejärel saunas, kinnitati keha ja mindi uuele ringile. Vesi oli talisuplejate jaoks soe – meetri sügavusel olev termomeeter näitas 19 kraadi.

Kui talviti on suplejad vees umbes kaks minutit, siis nüüd, kui vesi on oluliselt soojem, on ka talisuplejad kauem vees.

Tavaliselt on talisuplejad hooaja avaüritusi pidanud Väikese viigi ääres, kuid sel korral pidasid seda talisupluskeskuses aadressil Kaluri 34a. „Eesmärk on tutvustada uut aastaringset ujumiskohta, mis sobib igas vanuses inimestele,” ütles Kaljuveer.

Ujumiskoht sobib kõigile, sest sügavas kohas on vesi üle pea, kuid selle kõrvalt saab madalasse vette jalutada. Seni on talisuplejad käinud talviti ujumas Westmeri sadamas

Lisaks kohalikele talisuplejatele olid üritusel kohal ka talisuplejad Pärnust.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments