Loodusfoto konkursilt tuli Läänemaale kaks esikohta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Maailma lõpus. Foto Silver Hinno

Looduse aasta foto konkursilt tõid läänlased ära kaks esikohta – Linnamäelt pärit Silver Hinno võitis parima maastikupildi kategoorias ja Haapsalu põhikooli tüdruk Lisandra Kuik parima laste loomafoto kategoorias.

Silver Hinno võidufoto „Maailma lõpus” on tehtud varahommikul Meenikunno rabas. Lisandra Kuigi võidufoto „Liblikad taevasinas” on tehtud eelmisel sügisel Haapsalus. Lisandra Kuik jäi žüriile silma ka teise fotoga. Laste loomafotode hulgas pälvis žürii tunnustuse foto „Põder lõunapausil”.

Loodusfotovõistluse sarjas „Inimene ja loodus” märkis žürii ära ka ka Lisandra isa Kauro Kuigi foto „Kas kõik see sisse ka mahub?”.  Loomaportreede seas sai kolmanda koha Haapsalust pärit Mart Mättikase „Äädikakärbes lähivaates ” ja samas kageoorias märkis žürii ära Kalle Pihelga foto „Midagi lõhnab siin kahtlaselt”.

Loodusfoto konkursile esitati tänavu 6000 fotod, millest ligi 160 on jäädvustatud loodusfoto aastaraamatusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments