Talisuplejate kuivkäimla ujus Noarootsi

Kuivkäimla paigaldamine. Foto: erakogu
Kuivkäimla paigaldamine. Foto: erakogu

Märtsi lõpus kadus Haapsalu talisupluskeskusest kuivkäimla, mis leiti Noarootsist.

Haapsalu talisuplejad avastasid käimla kadumise möödunud laupäeval – selleks ajaks oli juba üks inimene käimla Noarootsist leidnud. Leidja oli seda pakkunud Ramirendile, kes esimese hooga käimlat enda omaks ei tunnistanud, sest ei teadnud veel ühestki kadunud kuivkäimlast.

Leidja tõstis merest leitud käimla välja, puhastas mudast ja viis enda juurde hoiule kuni omanik välja ilmub. Kuigi kõik Ramirendi sildid olid käimlalt kadunud, oli sellel säilinud vajalik number, mille järgi Ramirent selle pärast käimla kadumise avastamist Talisupluskeskusele renditud käimlaks tunnistas.

Haapsalu talisuplejate eestvedaja Kertu Kaljuveer ütles, et keskuse juures on kivide peal näha plastmassijälgi. Kuidas käimla vette sattus, ei ole teada.

Kuivkäimla kadumise kohta on Kaljuveer teinud politseisse avalduse. Ta loodab käimla kadumise kohta rohkem infot saada kõrval asuvale sadamale ja linnale kuuluvate kaamerate salvestustelt.

Seda, kui suure kahju kuivkäimla vette sattumine talisupluskeskusele tekitas, ei ole veel teada.

Talisupluskeskuses oli kuivkäimla üleval umbes kuu – see paigaldati enne vabariigi aastapäeva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments