Rehkalt valiti taas Läänemaa ekrelaste juhiks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula volikogu liige Hardi Rehkalt (EKRE). Foto: Urmas Lauri
Läänemaa ekrelaste juht Hardi Rehkalt on ka Kaitseliidu Risti malevkonna pealik. Foto: Urmas Lauri

Eestimaa Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Läänemaa ringkonna esimehena jätkab Lääne-Nigula volikogu liige Hardi Rehkalt. Aseesimeesteks valiti Helle-Moonika Helme ja Toomas Vallimäe.

Läänemaa ekrelased pidasid oma aruande-valimiskoosoleku pühapäeval Haapsalus Taksi pubis. „Selline töine tegemine oli,“ meenutas Rehkalt koosolekut. „Valisime [ringkonna] juhatuse, kongressi delegaadid ja esitasime enda poolt kandidaate erakonna juhtorganitesse.“

Rehkalt EKRE juhtorganitesse ei kandideeri. „Ei kandideerinud, sest olen [ringkonna esimehena] nagunii volikogus sees,“ selgitas Rehkalt.

Erakonna volikogusse kandideerib Läänemaalt Helle-Moonika Helme. „Toomas Vallimäe kandideerib juhatusse, kuid kui ta ei osutu valituks, kandideerib ta volikogusse,“ ütles Rehkalt. „Meie poolt kandideerib aukohtusse Rein Merila, ta on praegu küll pärnakas [Merila elab Lääneranna vallas], aga lõuna-läänlased on meie ringkonna liikmed praegu.“

EKRE kongress toimub 22. aprillil Tallinnas.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tarmo
5 aastat tagasi

Taksi Pubis oli ta erariietes.

Triibik
5 aastat tagasi

Sõber,laku panni ja ära üldista- Kaitseliit on riiklik korralike ja ideeliste kodanike vabatahtlik liit riigi kaitseks,mitte partei. Ja ainus jõud, mis putja sissetungi korral suudab pikemalt vastu pidada. Kaitseliit ei tegele poliitikaga.

Kaitses.
5 aastat tagasi

See on nüüd külla vastuoluline, Kaitseliit ja erakond küll kokku ei käi. Aga võib olla nüüd on EKRE-l see lubatud, ametlikult ikka ei ole see lubatud…vähemalt vormis ei tohi seda teha st parteid propageerida…

Arnold
5 aastat tagasi
Reply to  Kaitses.

Selles, et vormis pilt pandi üles, pole Hardi Rehkalt kindlasti süüdi. Ilmselt selle lisas ajakirjanik.