4

Rehkalt valiti taas Läänemaa ekrelaste juhiks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula volikogu liige Hardi Rehkalt (EKRE). Foto: Urmas Lauri
Läänemaa ekrelaste juht Hardi Rehkalt on ka Kaitseliidu Risti malevkonna pealik. Foto: Urmas Lauri

Eestimaa Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Läänemaa ringkonna esimehena jätkab Lääne-Nigula volikogu liige Hardi Rehkalt. Aseesimeesteks valiti Helle-Moonika Helme ja Toomas Vallimäe.

Läänemaa ekrelased pidasid oma aruande-valimiskoosoleku pühapäeval Haapsalus Taksi pubis. „Selline töine tegemine oli,“ meenutas Rehkalt koosolekut. „Valisime [ringkonna] juhatuse, kongressi delegaadid ja esitasime enda poolt kandidaate erakonna juhtorganitesse.“

Rehkalt EKRE juhtorganitesse ei kandideeri. „Ei kandideerinud, sest olen [ringkonna esimehena] nagunii volikogus sees,“ selgitas Rehkalt.

Erakonna volikogusse kandideerib Läänemaalt Helle-Moonika Helme. „Toomas Vallimäe kandideerib juhatusse, kuid kui ta ei osutu valituks, kandideerib ta volikogusse,“ ütles Rehkalt. „Meie poolt kandideerib aukohtusse Rein Merila, ta on praegu küll pärnakas [Merila elab Lääneranna vallas], aga lõuna-läänlased on meie ringkonna liikmed praegu.“

EKRE kongress toimub 22. aprillil Tallinnas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tarmo
Tarmo

Taksi Pubis oli ta erariietes.

Triibik
Triibik

Sõber,laku panni ja ära üldista- Kaitseliit on riiklik korralike ja ideeliste kodanike vabatahtlik liit riigi kaitseks,mitte partei. Ja ainus jõud, mis putja sissetungi korral suudab pikemalt vastu pidada. Kaitseliit ei tegele poliitikaga.

Kaitses.
Kaitses.

See on nüüd külla vastuoluline, Kaitseliit ja erakond küll kokku ei käi. Aga võib olla nüüd on EKRE-l see lubatud, ametlikult ikka ei ole see lubatud…vähemalt vormis ei tohi seda teha st parteid propageerida…

Arnold
Arnold

Selles, et vormis pilt pandi üles, pole Hardi Rehkalt kindlasti süüdi. Ilmselt selle lisas ajakirjanik.

wpDiscuz