Rehkalt valiti taas Läänemaa ekrelaste juhiks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula volikogu liige Hardi Rehkalt (EKRE). Foto: Urmas Lauri
Läänemaa ekrelaste juht Hardi Rehkalt on ka Kaitseliidu Risti malevkonna pealik. Foto: Urmas Lauri

Eestimaa Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Läänemaa ringkonna esimehena jätkab Lääne-Nigula volikogu liige Hardi Rehkalt. Aseesimeesteks valiti Helle-Moonika Helme ja Toomas Vallimäe.

Läänemaa ekrelased pidasid oma aruande-valimiskoosoleku pühapäeval Haapsalus Taksi pubis. „Selline töine tegemine oli,“ meenutas Rehkalt koosolekut. „Valisime [ringkonna] juhatuse, kongressi delegaadid ja esitasime enda poolt kandidaate erakonna juhtorganitesse.“

Rehkalt EKRE juhtorganitesse ei kandideeri. „Ei kandideerinud, sest olen [ringkonna esimehena] nagunii volikogus sees,“ selgitas Rehkalt.

Erakonna volikogusse kandideerib Läänemaalt Helle-Moonika Helme. „Toomas Vallimäe kandideerib juhatusse, kuid kui ta ei osutu valituks, kandideerib ta volikogusse,“ ütles Rehkalt. „Meie poolt kandideerib aukohtusse Rein Merila, ta on praegu küll pärnakas [Merila elab Lääneranna vallas], aga lõuna-läänlased on meie ringkonna liikmed praegu.“

EKRE kongress toimub 22. aprillil Tallinnas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tarmo
6 aastat tagasi

Taksi Pubis oli ta erariietes.

Triibik
6 aastat tagasi

Sõber,laku panni ja ära üldista- Kaitseliit on riiklik korralike ja ideeliste kodanike vabatahtlik liit riigi kaitseks,mitte partei. Ja ainus jõud, mis putja sissetungi korral suudab pikemalt vastu pidada. Kaitseliit ei tegele poliitikaga.

Kaitses.
6 aastat tagasi

See on nüüd külla vastuoluline, Kaitseliit ja erakond küll kokku ei käi. Aga võib olla nüüd on EKRE-l see lubatud, ametlikult ikka ei ole see lubatud…vähemalt vormis ei tohi seda teha st parteid propageerida…

Arnold
6 aastat tagasi
Reply to  Kaitses.

Selles, et vormis pilt pandi üles, pole Hardi Rehkalt kindlasti süüdi. Ilmselt selle lisas ajakirjanik.