Hiiumaa parvlaevad hakkavad sõitma Virtsusse

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Parvlaevad Leiger ja Tiiu. Foto Urmas Lauri

Seoses madala meretasemega Rukki kanalis avab TS Laevad laevaühenduse Heltermaa ja Virtsu vahel.

TS Laevad juhatuse esimees Jaak Kaabeli sõnul on hiidlastele laevaühenduse loomine Hiiumaa ja mandri vahel väga oluline. Seetõttu oleme leidnud koostöös maanteeameti ja veeteede ametiga lahenduse avades liini Heltermaa ja Virtsu vahel.

„Parvlaev Tiiu väljub täna kell 20.00 Heltermaalt Virtsu ning võtab peale nii reisijaid kui sõidukeid. Järgmised reisid toimuvad homme kell 8.00 väljumisega nii Heltermaalt kui Virtsust. Reisid jätkuvad kuni laevaliikluse taastumiseni Rohuküla-Heltermaa liinil. Pöörame tähelepanu, et tulenevalt jääoludest võib  esimene reis võtta kaua aega.“

Pileteid müüakse Heltermaal kassast ja Virtsust väljunud reisidele suunatakse inimesed pileti eest maksma pärast reisi Heltermaal.

Parlaev Leiger väljub kell 19.30 täna  Rohukülast ja suundub Heltermaale ning võtab peale vaid reisijaid ilma sõidukiteta. Homme teenindab parvlaev Leiger ka Heltermaa-Virtsu liini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
dibiiliki
6 aastat tagasi

suure kisa ja mölluga need uued aparaadid soetati ja jälle ptsis lollidemaa ajuhiiglased

Kodanik
6 aastat tagasi

Kes tahab Hiiumaale peab Virtsu minema? Mida veel välja ei mõelda.

Tursk
6 aastat tagasi

Teen ettepaneku hoopis Rootsi sõita. Seal tunduvalt parem kui meie mandril.

Metsaelanik
6 aastat tagasi

Miks mitte Heltermaalt Tallinna, nagunii enamusel sinna asja.