3

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 27. aprillil

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

IMG_1706

 

Põhikool eelistab uue hoone jaoks Nikolai kooli territooriumi

Kui veel esmaspäeval kaaluti Haapsalu põhikooli uue asukohaks kolme varianti, siis teisipäeval oli neid järel kaks – Nikolai kooli territoorium ja spordiplatsid Lihula maantee ääres. Põhikooli õpetajad eelistavad neist esimest.  
 

Pagulaspere lahkus Haapsalust teadmata suunas

Teisipäeva hommikul peatus ühe Haapsalu paneelmaja ees suur kolimisauto, kaks meest laadis mööbli ja muud asjad peale ja mõne tunni pärast sõitis auto minema. Eile meenutasid kiiret kolimist vaid trepikotta jäänud sektsioonkapi raam ja jahmunud naabrid.
„Läksid minema, jah,” laiutas naabrimemm käsi.

Hanila volikogu jäi Vatla kooli sulgemise otsusele kindlaks

Hanila volikogu otsustas mitte muuta oma märtsikoosolekul tehtud otsust Vatla kooli sulgemise kohta. Otsuse poolt oli kuus, vastu kolm ja erapooletu üks volikogu liige. Hanila volikokku kuuluv Vatla kooli direktor puudus istungilt.
„Kui lapsi pole, siis ei saa kooli edasi pidada,” selgitas Hanila volikogu esimees Mardo Leiumaa möödunud kuul tehtud otsust.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Madis
Madis

Pagulased läksid Rõudesse elama.

Altperekalju
Altperekalju

Ootame järgmisi!

Vandaal
Vandaal

Hea värk kotiga tuled autotäiega lähed, tublid pagulaste maaletoojad!

wpDiscuz