0

Haapsalu Korvpallikool sai võõrsil jagu BC Raplast

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Pärast aastast vaheaega Eesti meistrivõistluste II liigas mängiv Haapsalu Korvpallikool pidas hooaja teise mängu Raplas sealse BC Rapla vastu. Ja taas tuli võit tulemusega 74:71 (21:19; 24:21; 10:15; 19:16). 

Ainult seitsmekesi kohale sõitnud Haapsalu meeskond alustas mängu hästi. Esimestel minutitel asuti juhtima 11:3 ja seejärel 19:12. Esimese veerandi lõpuks mäng taskaalustus ja kogu mäng oli punkt-punkti võistlus. Initsitaiivikam tundus Haapsalu võistkond. Sellele vaatamata oli kolmanda veerandi lõpuks majas viik 55:55. Neljanda veerandi alguses läks BC Rapla isegi 4 punktiga ette, aga Haapsalu alla ei andnud.

Kaks ja pool minutit enne lõppu olid tablool taas viiginumbrid 68:68. Siis aga tabas Ardo Jürjer lähiviske koos tabava vabaviskega, millele kohe tuli lisa Mikk Päeske kolmesega. BC Rapla mängija Ott Krusell tabas küll omakorda komesega, aga see oli ka kõik. Viimasel mänguminutil enam keegi punkte ei saanud ja Haapsalu Korvpallikool võiis raske kohtumise 74:71.

Haapsalu meeskonna resultatiivseim oli Mairo Kanter 23 punktiga.

Heinar Tuulberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz