Jalgpallilapsed mängisid karikavõistluste kolmanda etapi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Paliveres mängisid Läänemaa noored, 2006.-2008. aastal sündinud poisid jalgpalli karikavõistluste III etapi.

Osales kuus võistkonda ja Palivere etapp oli seni peetud Haapsalu ja Lihula etappidest põnevaim. Kõikide võistkondade lapsed pakkusid taas ühe suurepäraseid etteasteid.

Ülipõnevat heitlust kinnitas mängupäeva lõpus ka turniiritabel. Neli esimest võistkonda mahtusid ühe punkti sisse. Palivere etapil mahtusid esikolmikusse maaklubid ja linnavõistkonnad jäeti sealt sel korral välja.

Kolmanda etapi võitis Palivere SK 10 punktiga. Võistkonnas mängisid Kermo Nurme, Kaspar Nurme, Kevin Nurme, Kristo Söderholm, Matthew Boyers, Markus Roomet, Kristofer Kübarsepp. Treener Väino Munskind.

Teise koha saavutas samuti 10 punktiga  Vatla JK, treener Priit Tein. Kolmanda koha vääriline oli 9 punktiga Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi, treener Jaanus Getreu. Neljas koht kuulus samuti 9 punktiga Läänemaa JK I võistkonnale, treener Aavo Tomingas. Viies ja kuues olid Läänemaa JK III ja Läänemaa JK II tublid pallurid, treener Triin Vellemäe.

Kolme etapi kokkuvõttes juhivad karikasarja 26 punktiga Läänemaa Jalgpalliklubi I ja Palivere SK. Kolmas on Lõuna-Läänemaa JK 19 punktiga. Järgnevad väga tihedas reas Läänemaa JK II, kellel on 16, Läänemaa JK III, kellel on 15 ja Vatla JK, kellel on 14 punkti. Seejuures on Vatla poistel üks etapp vähem peetud.

Karikavõistlused on Läänemaa treenerite poolt korraldatud võistlussari, et pakkuda väikestele jalgpalluritele mängulusti ja mängukogemusi. Iga etapi korraldaja katab ise kõik kulud ja hoolitseb auhinnalaua eest.

Lausa kolme võistkonnaga on esindatud Läänemaa JK, Lihula gümnaasiumi lastest koosneb turniiril osalev Lõuna-Läänemaa JK. Hea meel on aga, et turniirist võtavad osa väikesed maakohad, nagu Vatla ja Palivere. Laste vähesuse tõttu esindavad kokkuleppeliselt Paliveret paar aastat vanemad pallurid.

Eriti tuleb kiita aga Vatla JK treenerit Priit Teini, kelle võistkond koosneb sisuliselt alla 20 õpilasega Vatla Algkooli lastest, see on märkimisväärne tahe ja suur töö. Siiski on kahju, et osa Läänemaa piirkondi, kus võistkondade komplekteerimine võimalik,  turniirist ilma jäävad.

Veel on jäänud neli etappi. Järgmine peetakse samuti Paliveres koolivaheajal, 23. märtsil kell 12. Finaaletapp toimub aga suurejoonelise Lastekaitsepäeva jalgpallifestivalina 28. mail kell 11 Vatla mõisapargis!

Jaanus Getreu

Fotod erakogu

Palivere jalgpallurid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Palivere võistkond

Vatla jalgapllurid

 

 

 

 

 

 

 

 

Vatla jalgpallurid.

Lihula jalgpallurid

 

 

 

 

 

 

 

 

Lõuna-Läänemaa jalgalliklubi. 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
2006-2008
6 aastat tagasi

enamus Palivere poisse ju sündinud 2004,nad on 4 aastat vanemad kui 2008 a sündinud