Galerii: Aasta arstiks valiti Haapsalust pärit Peep Talving, kes opereeris Edgar Savisaart

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Peep Talving1Haapsalust päris Peep Talving valiti Aasta Arstiks. Foto: Regionaalhaigla

Tänavuseks Eesti aasta arstiks valiti traumakirurgiale spetsialiseerunud dr. Peep Talving, kes oli ka üks arstidest, kes opereeris eelmisel kevadel haigestunud Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Peep Talvingu valisid aasta arstiks portaali arst.ee lugejad ja žürii, mille koosseisu kuulusid Evelin Ilves, Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) Kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa ja Eesti Tervise Fondi juhataja dr. Eero Merilind.

Täna toimus PERH-is ka tseremoonia, mille käigus sai 14. Eesti Aasta Arst Peep Talving Evelin Ilveselt Ivo Lille klaasskulptuuri. Kohal oli ka Edgar Savisaar, kes samuti õnnitles Talvingut auhinna puhul ning tänas teda veelkord tehtud töö eest.

Peep Talving, kes sündis 1965. aastal Haapsalus, on traumakirurgiale spetsialiseerunud arst, kes on Ameerika Kirurgide ja Ameerika Traumakirurgide Liidu liige.

Loe pikemalt ERR-i portaalist.

Fotod: Regionaalhaigla

Peep Talving1 Peep Talving2 Peep talving3 peeptalving4 peeptalvong5

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments