Läänemaa JK võitis tänavuses esimeses sõpruskohtumises Levadia III

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Raiko Tähhe
Foto: Raiko Tähhe

Läänemaa JK Haapsalu alistas pühapäeval, 23. märtsil kell 14 Lilleküla jalgpallihallis peetud sõpruskohtumises Tallinna FC Levadia III-e 2:1 kahest Vladislav Šikirjavõi väravast. Tegu oli Läänemaa JK tänavuse esimese sõpruskohtumisega.

Mäng algas tempokalt mõlema meeskonna poolt ning ei läinud väga kaua aega, kui Vladislav Šikirjavõi Kert Lillemetsa läbisöödust väravavahiga üks-ühele sai ning palli alla nurka lõi. Levadia sai esimesel poolajal ka paaril korral löögile, kuid ükski löök väravavaht Hendrik Sihile katsumusi ei valmistanud. Enne avapoolaja lõppu lõi palli väravasse ka Leonid Bragin, kuid värav ei lugenud suluseisu tõttu.

Teisel poolajal tehti mitmeid vahetusi ning oma debüüdi Läänemaa JK eest tegid väravavaht Marc Enri Sui ja äärepoolkaitsja Kristo Linder. Ka Hendrik Sihi jaoks oli tegu debüüdiga Läänemaa JK värvides. 2:0 värav sündis Aleksandr Molkovi teravast söödust karistusalla, mille Vladislav Šikirjavõi esimese korraga vastu kaitsemängijat lõi, kuid tagasi põrkunud palli väravasse saatis. 10 minutit enne mängu lõppu suutis Levadia III ühe värava tagasi lüüa, kuid viigini ei jõutud.

Läänemaa JK Haapsalu eest mängisid Hendrik Siht, Bert Rotberg, Rener Uibopuu, Talis Tamm, Tarvo Manni, Leonid Bragin, Aare Avila, Raiko Tähhe, Aleksandr Molkov, Kert Lillemets ja Vladislav Šikirjavõi. Vahetusest sekkusid Marc Enri Sui, Kristopher Aljaste, Aleksandr Kovtun, Kristo Linder, Martin Salf ja Ergo Ollema.
Läänemaa JK Haapsalu hooaja esimene mäng peetakse 4. aprillil kell 19 Haapsalu kunstmuruväljakul FC Kuressaare duubli Sörve JK vastu, kes lõpetas möödunud hooajal II liigas 2. kohal.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay nam cong so
10 aastat tagasi

Great blog article. Fantastic.

wall mounted racks
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the post.Thanks Again. Want more.

Huntington Beach
10 aastat tagasi

Great blog article. Cool.

make money online
10 aastat tagasi

I appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.