Priit Mäeorg valmistub Eesti rannajalgpallikoondisega kolmandaks koondisesuveks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Priit Mäeorg pärast trenni Copacabana rannas. Foto: erakogu
Priit Mäeorg pärast trenni Copacabana rannas. Foto: erakogu

Läänemaalt, Kõmsilt pärit rannajalgpallur Priit Mäeorg treenib taas Eesti rannajalgpallikoondisega.

Eelmisel hooajal samuti Eesti koondisega kõik tähtsamad võistlused kaasa teinud Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi kasvandik on üle saamas teda vaevanud vigastusest.

“Loodan, et saan tervena sellel aastal oma kvaliteeti näidata ja kolmandaks koondisesuveks kenasti valmistuda,” ütles Mäeorg.

Eesti rannakoondise uue peatreeneri Reigo Tõnsbergi sõnul on Priit Mäeorg kindel koondise kandidaat.

“Ütlen praegu kandidaat, kuid tegelikult on ta suhteliselt kindel koondislane. Ta on juba väga kogenud rannapallur ja sellise praktikaga, mida teistel meie poistel iegi pole,” rääkis Tõnsberg. “Kaks aastat Brasiilias hooajaks valmistumine on väga kõva sõna. Muidugi paistab silma ka tema eriliselt professionaalne suhtumine.”

Koondis käib praegu koos kahe nädala tagant, et olla pildis ja treeneril oleks parem ülevaade.

“Sellel hooajal on palju olulisi võistlusi, tähtsamks pean ehk 4.-14. septembrini toimuvat Euroopa meistrivõistluste kvalifiktsiooniturniiri. Teen tööd, et pääseda koondisse, samas olen väga enesekindel, et sinna ka pääsen. Olen praegu 26 aastane ja parimad aastad sellel spordialal alles ees,” rääkis Priit Mäeorg.

Koondise laagrites käib kohal 18 meest ja treener on valikute ees. “Koondise panen kokku nii, et lõplikusse valikusse jääb 8 väljakumängijat ja 2 väravavahti. Konkurents on tihe, noori tuleb peale, kuid rannajalgpall on raske mäng ja siin loevad ka kogemused ja praktika, lausus Reigo Tõnsberg.

Priit Mäeorg on rannajalgpallis tulnud neli korda Eesti meistriks ja tänaseks päevaks esindanud Eesti rahvuskoondist 14 korda ja löönud 4 väravat, mängudes Norra, Tahiti ja Sveitsi vastu.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
server rack shelf
10 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this post.Really thank you! Fantastic.

make money online
10 aastat tagasi

I really liked your article. Will read on…

veteran
10 aastat tagasi

Ma valmistun ka igal aastal koondise suveks juba 40 aastat …