Rasmus Munskind esindas Eesti saalijalgpallikoondist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lätis Ogres lõppenud Balti turniiril saalijalgpallis mängis edukalt Palivere noormees Rasmus Munskind. Oma isa Väino Munskindi käe all jalgpallimängu põhitõed omandanud noormees oli Eesti koondise üks põhijõude.

Peatreener Kert Haavistu ütles, et seadis enne turniiri eesmärgiks saada punkt ja see saadi kätte.

“Süües kasvab isu,” lisas ta. “Jään väga rahule meeste mänguga. Tulemused polnud ka eriti pahad.”

Eriti teeb peatreeneri rõõmsaks see, et 14 koondislasest tervelt 9 olid debütandid. “See on märkimisväärne,” ütles Haavistu.

Mängus Lätiga tegi skoori Rasmus Munskind, lüües turniiri avamängus Läti koondise võrku kaks palli.

“Rasmus oli üks meie võtmemängijaid,” iseloomustas Haavistu läänlast. “Ta võtab kenasti palli omaks, esimene puude on väga korralik. Katab hästi ja loob olukordi ka teistele.”

Teises kohtumises Leedu vastu läks Eesti kiirelt juhtima, kuid lasi siis viigistada ja kolm sekundit enne poolaja lõppu lüüa vastastel värava, mis jäigi kohtumise viimaseks. Viimases kohtumises võitis Läti suurelt Leedut ja saavutas turniirivõidu.

Sel aastal koondisel rohkem mänge ei ole. Edasi mängivad noormehed oma klubide eest ja Eesti meistrivõistlustel. Koondis koguneb uuesti aasta alguses.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments