Läänlane arvati Eesti saalijalgpallikoondisse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Balti turniiri Lätis Ogres peetavale võistlusele kutsus koondise peatreener Kert Haavistu ka Palivere noormehe Rasmus Munskindi.

Rasmus Munskind, kelle koduklubiks on Augur/Enemet ja kes sel aastal tuli näiteks Eesti rannajalgpalli meistriks, on oma esimese treeneri, isa Väino Munskindi sõnul saanud uue hingamise.

“Mul on Rasmuse üle väga hea meel. Eriti hindan seda, et ta leidis just nagu uue tee,” ütles Väino Munskind. “Päris jalgpallis jõudis ta küll meistrisarja, kuid lõpp-punkt jäi nagu tegemata. See, et ta valis rannajalgpalli ja on nüüd ka saalikoondises, näitab seda, et temas midagi ikkagi on.”

Eesti koondise peatreener Kert Haavistu on Rasmust jälginud juba ammu. “Ta jäi mulle silma juba eelmisel aastal,” ütles ta. “Ja nüüd on ta siis 14 väljavalitu seas. Tal on olemas hea füüsis, kiirus, tehnika, samuti hea vaist, et väravaid lüüa.”

Sel aastal on jalgpall olnud Läänemaalt sirgunud sportlastele olnud väga edukas. Naiste jalgpallikoondisse kutsuti esimest korda Taebla SK kasvandik Anett Vilipuu. Meeste jalgpallikoondises tegi esimesed kohtumised kaasa Haapsalu/FC Flora kasvandik Rimo Hunt. Eesti rannajalgpallikoondises mängib mitu aastat Lõuna-Läänemaa JK kasvandik Priit Mäeorg ja nüüd saalijalgpallikoondises Palivere SK kasvandik Rasmus Munskind.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments