“Väikelinna detektiivide” võtted algavad juuli keskel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänases Eesti Päevalehes räägib lavastaja René Vilbre uuest kogupereseriaalist, mille tegevus ja võtted toimuvad Haapsalus.

Vilbre räägib, et põnevusdraama “Väikelinna detektiivid” võtted võiksid Haapsalus alata 16. või 17. juulil. Neljale noore näitleja kohale kandideeris ligi 500 last, osatäitjad on välja valitud ja praegu uuritakse, kui kättesaadavad nad on. Kohe-kohe hakkab saatemeeskond lastega proove tegema.

Täiskasvanutest on põhinäitlejad valitud ja umbes pooltelt jah-sõna kätte saadud, kiiresti otsitakse osatäitjaid veel mõningate väiksemate rollide jaoks. Aktiivselt otsitakse ka heliloojat.

Ühe Haapsalus elava lapse vanemaid mängivad Tambet Tuisk ja Hilje Murel.

“See on koguperesari, kus on täiskasvanutele oma liin ja lastele oma,” räägib Vilbre. “Ja neile, kellele meeldib natuke müstikat ja põnevust jälgida, on seal Valge Daami lugu, mis ulatub 1472. aastasse.”

Seriaali lõpuks saadakse teada, kuidas Valge Daam sündis ja kuidas legend praegu elus püsib.

Kogupereseriaal “Väikelinna detektiivid” on ETV2 eetris hilissügisel või talvel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments