Sari “Väikelinna detektiivid” toob filmis nähtu kõrvale uusi lugusid ja tegelasi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Väikeste detektiivide teleseiklusi saab näha alates 20. märtsist. Foto: BEC ja ETV2
Väikeste detektiivide teleseiklusi saab näha alates 20. märtsist. Foto: BEC ja ETV2

ETV2 hakkab neljapäeviti näitama koguperesarja “Väikelinna detektiivid”, mille eelloona jooksis talvel kinodes menukalt mängufilm Valge Daami saladusest. Seriaalis aetakse küll sama asja, kuid nüüd juba mitme erineva detektiivitöö ja vahejuhtumi kaudu, vahendas ERRi kultuuriportaal.

“Need, kes on filmi näinud, tunnevad tegelasi ja atmosfääri, neil on tõenäoliselt mõnusam ja turvalisem vaadata. Kohtuks nagu vanade sõpradega,” rääkis nii filmi kui ka sarja režissöör René Vilbre.

Sel neljapäeval näeb avaosas, kuidas Markus, Emilia, Rosanna ja Karl veedavad Haapsalus ühiselt suvevaheaega. Samal ajal röövitakse antiigikaupmehelt hinnalised kellad, metsast leitakse sinna surema jäetud koer ja Haapsallu saabub kuulus piltnik – kõigist neist omavahel mitteseotud sündmustest saab alguse Suur Seiklus, mille juured ulatuvad lausa 15. sajandisse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments