Sarja “Väikelinna detektiivid” esimene osa on eetris täna õhtul

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Väikelinna detektiivide massivõte Haapsalu piiskopilinnuses. Foto: erakogu
Väikelinna detektiivide massivõte Haapsalu piiskopilinnuses. Foto: erakogu

ETV2 hakkab neljapäeviti näitama koguperesarja “Väikelinna detektiivid”, mille eelloona jooksis talvel kinodes menukalt mängufilm Valge Daami saladusest. Seriaalis aetakse küll sama asja, kuid nüüd juba mitme erineva detektiivitöö ja vahejuhtumi kaudu, vahendas ERRi kultuuriportaal.

Sel neljapäeval näeb kuueosalise koguperesarja avaosas, kuidas Markus, Emilia, Rosanna ja Karl veedavad Haapsalus ühiselt suvevaheaega. Samal ajal röövitakse antiigikaupmehelt hinnalised kellad, metsast leitakse sinna surema jäetud koer ja Haapsallu saabub kuulus piltnik – kõigist neist omavahel mitteseotud sündmustest saab alguse Suur Seiklus, mille juured ulatuvad lausa 15. sajandisse.

Peategelasi, nelja algajat detektiivi, kehastavad Mikk Kaasik, Miikael Ainla, Liisa Koppel ja Mariann Vilbre, kes valiti rollidesse ligemale kuuesaja soovija seast. Noortele olid filmi tegemisel toeks kogenumad kolleegid Lembit Ulfsak, Tambet Tuisk, Priit Võigemast, Hilje Murel, Jaan Rekkor, Märt Pius, Kärt Tammjärv, Ülle Kaljuste, Merle Palmiste, Maarja Jakobson, Indrek Taalmaa, Väino Laes jpt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great blog.Really looking forward to read more. Will read on…

make money online
10 aastat tagasi

Wow, great article.Much thanks again. Great.