Väikelinna detektiivid jõuab Saksamaal teleekraanile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus

Haapsalus filmitud telesari "Väikelinna detektiivid" jõuab Saksamaal teleekraanile, sest Saksamaa suurim lastekanal KIKA on ostnud sarja näitamisõigused, teatas Ringvaade. 

Varem on "Väikelinna detektiivide" näitamisõigused müüdud Lätti ja Leetu.

2Väikelinna detektiivid on 6osaline koguperesari, kus sarja igas osas lahendavad neli Haapsalus suvevaheaega veetvat last ühe kriminaalse ja salapärase loo. Paralleelselt jookseb sarjas teine liin, mille tegevus toimub keskajas ja uurib Valge Daami saladust.

Sari põhineb Mihkel Ulmani kirjutatud lool “Väikelinna detektiivid”, mis võitis ETV2 välja kuulutatud lasteseriaali ideekonkursi. Režissöör on René Vilbre, operaator Haapsalust pärit Kristjan-Jaak Nuudi.

Nelja väikest detektiivi mängivad Mariann Vilbre, Liisa Koppel, Mikk Kaasik ja Miikael Ainla. Elukutselistest näitlejatest osalevad sarjas Tambet Tuisk, Hilje Murel, Priit ja Evelin Võigemast, Ott Sepp, Ülle Kaljuste, Indrek Taalmaa ja Tarvo Sõmer.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments