1

Ruhnus tuleb tasuta taksosõidu rahvaküsitlus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ruhnu volikogu esmaspäevasel istungil tegi volikogu liige Andres Keskpaik ettepaneku lõpetada Kuressaares ruhnlaste tarvis mõeldud taksoteenus, kirjutas Saarte Hääl.

Taksoteenuse teemal tekkis pikem arutelu, mille tulemusena otsustati läbi viia rahvaküsitlus, mis lõpeb 10. aprillil. Ruhnus alaliselt elavatelt inimestelt küsitakse: “Kas peate vajalikuks taksoteenuse täies mahus doteerimist valla eelarvest?” Vastusevariandid on: jah; ei; osaliselt.

“Mõnele võib tunduda laristamisena, et Ruhnu vald maksab taksosõidu eest, aga kui talvel peatub lennuk Kuressaares vaid kaks tundi, on taksosõit võrreldes bussisõiduga tunduvalt aega kokku hoidvam,” selgitas vallavanem saarelise elu eripära.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
online business
online business

Thank you ever so for you blog article.Much thanks again. Great.

wpDiscuz