Lääne Elu paberleht 18. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

image* Laupäeval Lihula vallas Vanamõisas süüdatud heinaküünis hävinud 300 tonni heina omanikule Kirbla OÜ-le suurt majanduslikku kahju kaasa ei toonud.
* Linnakodanik Heino Tamm leiab, et väikeses linnas peaksime üha rohkem püüdma arvestada üksteise arvamustega, sest kohalik valitsemine ei peaks olema mitte erakondlik siseasi, vaid kaasa peaksid lööma kõik kohaliku kogukonna esindajad.
* Ajaloolane Mati Mandel lahkab seda, kuidas Eesti naaberriik külvab desinformatsiooni: lakkamatult, valjul häälel ning kõigist võimalikest kanalitest.
* Eesti vene kogukond kavatseb restaureerida Haapsalu külje all Pullapääl asuva Vene imperaatori Aleksander III mälestussamba.
* Haridusministeeriumi koolivõrgu juht Kalle Küttis lubab, et Eestis ei suleta jõuga ühtki kooli.
* Koolivaheajal saab Haapsalu spordisaalides tasuta trenni teha ning Iloni Imedemaal soodushinnaga mängida või meisterdada.
* Eesti Loodushoiu Keskus on käivitanud allikate kaitsmise projekti, millega võetakse käsile ka Vormsi Prästviki järve nõrglubjaallikad.

* Laupäeval Ridala tallis peetud Läänemaa ratsaspordi klubi võistlus oli punktipanek maneežiehitusele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
B2B customers
10 aastat tagasi

I think this is a real great article.Really looking forward to read more. Much obliged.

term life insurance
10 aastat tagasi

Thank you for your blog.Much thanks again. Want more.

online business
10 aastat tagasi

I really enjoy the blog post.Much thanks again. Awesome.