0

Saurustekoguja saab kollektsioonile lisa Haapsalust

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Noor saurustekoguja saab kollektsioonile lisa Haapsalu sanatoorsest internaatkoolist, kirjutab Rein Sikk tänases Eesti Päevalehes.

10. juunil Eesti Päevalehe suvenäituse sarjas oma ligi kahesajapealist sauruste kollektsiooni tutvustanud 13-aastase koolipoisiga Gert Evertiga võttis ühendust Haapsalu sanatoorse internaatkooli õpetaja Villu Baumann ja andis teada, et tema õppurid on meisterdanud saurusi.

Praegu on õpilaste meisterdatud saurused Haapsalu lasteraamatukogus näitusel. Baumann lubas, et kingib ühe neist Uhtna muinasloomade huvilisele Gerdile, kes unistas leheloos mõnest erilisest elukast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz