EMil mängivat jalgpalli noortekoondist asus juhtima Pijpers

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Suvel Haapsaluski mängitava U-19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile läheb Eesti jalgpallikoondis vastu uue treeneriga.

Kuni 19aastaste Eesti koondis pääses korraldajana finaalturniirile otse, ilma kvalifikatsiooniturniirita. Viimased soojendusmängude tulemused sundisid aga jalgpalliliidu juhte teguitsema. Eesti kaotas kahes järjestikuses sõprusmängus märtsi alguses Belgia eakaaslastele 0:6 ja 1:5.

Reedel teataski jalgpalliliit, et U-19 koondise tüüri juurest lahkub Frank Bernhardt ja asemele tuleb Arno Pijpers, endine Eesti meeste koondise edukas peatreener, kes viimasel ajal on töötanud Eesti jalgpalliliidu tehnilise direktorina.

“U-19 koondisel on sel suvel kogu Eesti jalgpalli mõistes täita tähtis roll, sest tegu on esimese korraga kui meie riik mängib EM-finaalturniiril ja seetõttu jälgime koondise arengut erilise tähelepanu ja murega,” märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.
“Vastutus on finaalturniiri eel kahtlemata suur ja ühine asjade arutamine õigustatud. Kõige olulisem, et U-19 koondis väärikalt esineks ja selle nimel peavad kõik teineteist toetama, teatas enne vallandamisotsuse väljakuulutamist Frank Bernhardt.
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments