Risti reformierakondlasi juhib Tõnu Jaanvere

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Risti reformierakondlased valisid sel nädalal piirkonna esimeheks Tõnu Jaanvere.

Reformierakonna kohalik piirkonnaorganisatsioon seadis eesmärgiks võita 2013. aasta   omavalitsuste volikogude valimised.

Praegu, nagu ka eelmistes koosseisudes on Risti volikogus ülekaal valimisliidul Areng. Reformierakond sai 2009 volikogu üheksast kohast ühe.

Jaanvere arvates on aga Risti inimesed väsinud praegusest vallavõimust ning vald ise vajab uut hingamist. “Kutsume kohalikel valimistel kandideerima ka nooremaid vallakodanikke, kes näevad praeguses vallajuhtimises mitmeid vajakajäämisi ja saavad läbi selle kaasa rääkida. Kaasates oma eakaaslasi saavad noored hakata kujundama Risti valla uut tulevikupoliitikat,” ütles ta.

 Reformierakonna Risti piirkonnaorganisatsioon asutati 7. mail 2007 ja sinna kuulub 12 erakonna liiget. Reformierakonnal on oma piirkond loodud igas omavalitsuses. Läänemaal on 318 reformierakondlast, teatas erakonna Läänemaa arendusjuht Tõnu Parbus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments