Tugev tuul seiskas parvlaevaliikluse (värskendatud)

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tugeva tuule tõttu, mis puhub lõuna- ja kagu suunast puhanguti kuni 28 m/s, on seiskunud parvlaevaliiklus saartega.

Väinemere liinid teatasid, et Kuivastu—Virtsu liinil tegi parvlaev Muhumaa viimase reisi kell 8.30, pärast seda jäi laev Virtsu sadamasse tormi vaibumist ootama. Tuule tõttu on Kuivastus väga keerulised sildumisolud ning ka sadamaeeskirjad ei luba laevaliiklust sellise tuule korral jätkata.

Võimalikust liikluse jätkumisest Kuivastu—Virtsu liinil tuleb uut infot kell 16.

Rohuküla—Heltermaa liinil toimusid kell 6.30 reisid mõlemast sadamast, kell 8.30 väljumist Heltermaalt enam ei toimunud. Laevaliikluse taastumise kohta on uut infot oodata kell 16. Operatiivinfot annab Väinamere Liinid oma kodulehel www.tuulelaevad.ee.

Kihnu Veeteed teatasid, et tühistatud Rohuküla ja Vormsi vahel opereeriva reisiparvlaeva Reet kõik reedesed väljumised. Samuti võib tugev tuul häirida laevaliiklust laupäeval, 10. detsembril. Täpsem info on Kihnu Veeteede kodulehel www.veeteed.com või laeva telefonil.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments