0

Taebla vald tervitas oma uusi pereliikmeid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Juba mitmendat aastat kutsutakse isadepäeva paiku kõik uued ilmakodanikud koos isa ja emaga tervitusüritusele. Seekord saadeti välja 24 kutset ja Taebla noortekeskus sai 11. novembril tihedalt rahvast täis.

Enamasti tuldi kogu perega, mis oli tore üllatus. Ühelgi varasemal üritusel pole kohal olnud nii palju isasid. Traditsiooniliselt sai iga mudilane Lääne-Nigula kihelkonna triipudes nimelise pudrukausi. Tervituslaulud olid Taebla lasteaia poolt ja sisu andis juurde beebikooli mänguring. Pidu lõppes ühise tordisöömisega.

„Tore oli!“ ütlesid lahkujad ürituse lõppedes. „Kutsuge teinekord jälle.“ Ja nii pandi ühiselt uuesti idanema beebikooli mõte, mis vahepeal soiku on jäänud.

Ülle Erman,
Taebla vallavanem

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz