0

Haapsallased olid noortesarja Kadetid I etapil edukad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalus peetud Eesti noorte võistlussarja "Kadetid" esimesel etapil võitis kolmanda koha Läänemaa spordikooli ja vehklemisklubi En Garde kasvandik Martin Jaanus, kes poolfinaalis kaotas  6 : 15  hilisemale võitjale Märten Mändlale (Tallinna Mõõk).

Finaalis alistas Mändla klubikaaslase Mike Tammoja 15 : 12. Teise kolmanda koha sai Artur Kozõrev (Tartu Kalev). Kokku osales 23 vehklejat.

Neidude finaalis oli Haapsalu esindaja Elena Koit torgetega 15 : 12 parem Eveliin Sõsast (Tartu Kalev). 23 vehkleja konkurentsis teenisid kolmandad kohad Liza Manajenkova (Rünnak) ja Karina Merkuljev (Tartu Kalev).

 

Peeter Turnau
Läänemaa spordikool / vehklemisklubi En Garde

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz