Haapsallased olid noortesarja Kadetid I etapil edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalus peetud Eesti noorte võistlussarja "Kadetid" esimesel etapil võitis kolmanda koha Läänemaa spordikooli ja vehklemisklubi En Garde kasvandik Martin Jaanus, kes poolfinaalis kaotas  6 : 15  hilisemale võitjale Märten Mändlale (Tallinna Mõõk).

Finaalis alistas Mändla klubikaaslase Mike Tammoja 15 : 12. Teise kolmanda koha sai Artur Kozõrev (Tartu Kalev). Kokku osales 23 vehklejat.

Neidude finaalis oli Haapsalu esindaja Elena Koit torgetega 15 : 12 parem Eveliin Sõsast (Tartu Kalev). 23 vehkleja konkurentsis teenisid kolmandad kohad Liza Manajenkova (Rünnak) ja Karina Merkuljev (Tartu Kalev).

 

Peeter Turnau
Läänemaa spordikool / vehklemisklubi En Garde

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments