Haapsallased olid noortesarja Kadetid I etapil edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalus peetud Eesti noorte võistlussarja "Kadetid" esimesel etapil võitis kolmanda koha Läänemaa spordikooli ja vehklemisklubi En Garde kasvandik Martin Jaanus, kes poolfinaalis kaotas  6 : 15  hilisemale võitjale Märten Mändlale (Tallinna Mõõk).

Finaalis alistas Mändla klubikaaslase Mike Tammoja 15 : 12. Teise kolmanda koha sai Artur Kozõrev (Tartu Kalev). Kokku osales 23 vehklejat.

Neidude finaalis oli Haapsalu esindaja Elena Koit torgetega 15 : 12 parem Eveliin Sõsast (Tartu Kalev). 23 vehkleja konkurentsis teenisid kolmandad kohad Liza Manajenkova (Rünnak) ja Karina Merkuljev (Tartu Kalev).

 

Peeter Turnau
Läänemaa spordikool / vehklemisklubi En Garde

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments