Läänemaa jalgpalliklubi mängis Taeblaga viiki

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Järjekordne ohtlik Taebla rünnak luhtub, kui pall lendab napilt üle värava. TARMO ÕUEMAA

Eesti meistrivõistluste 4. liiga läänetsooni sügisringi kohtumises olid täna Haapsalu staadionil vastamisi Läänemaa jalgpalliklubi ja Taebla.

Läänemaa JK läks mängu esimesel poolajal Vladislav Šikirjavõi väravast 1:0 juhtima.

Teisel poolajal Haapsalu mängijate ülekaal kadus ja Taeblal tekkis 4-5 väga head väravavõimalust.

Viigivärav tuli penaltist, mille Taebla ründaja Sander Matto väravasse lõi. 11 meetri löögi määras kohtunik Läänemaa JK väravavahi Erik Merilaine vea eest kastis, kui ta üks ühe vastu olukorras Taebla ründaja maha tõmbas.

“Penalti anti täitsa mitte millegi eest,” ütles Haapsalu treener Žan Vjazemski. “Väravavaht mängis ju palli, lõi palli kastist minema, enne kui vastane talle vastu jalgu jooksis ja kukkus.”

“Seevastu esimesel poolajal jättis ta meile andmata kindla 11 meetri löögi, kui meie mängijale tehti kastis selgelt viga, nii et mees kaks minutit püsti ei suutnud tõusta,” lisas ta.

Nüüd on Läänemaa JK kogunud 16 mänguga 18 punkti ja Taebla 11 punkti. Enne tänase vooru mänge oli Läänemaa 11 võistkonna seas 7. ja Taebla 11. kohal.

Läänemaa võistkondadest on edukaim 5. kohal olev Lihula.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maillot equipe de france
10 aastat tagasi

Many thanks a whole lot for sharing! I will definitely be back.
maillot equipe de france http://nouveaumaillotequipedefrance.oursland.org/

Mart
12 aastat tagasi

Rääkisin ka Tsarnaga teemast, väravavat ei puudutanud üldse palligi vaid oli otse jalgadesse tulnud, seega õigustatud penalti. Samas kohtuniku tegutsemine pold paremate hulgast, kuid ei saa öelda, et ta otsustas mängu saatuse. 1-1 viik, tundus mulle õiglane tulemus.

martin
12 aastat tagasi

Zan see oli täitsa õigesti jagatud penalti !!!