Lääne Elu paberleht teisipäeval, 28. mail

Lääne Elu

info@le.ee

Koolilõpureis võib osutuda liiga kalliks

Abiturientide ja põhikoolilõpetajate koolilõpureisid on juba viinud või alles viivad soojale maale või naaberriikidesse – nii, nagu õpilased ja nende vanemad otsustasid. Üle jõu käiva hinnaga reisist tuli aga mõnel lõpetajal loobuda.

Läänlased pidasid tantsupidu

Laupäeva õhtul oli Haapsalu linnapilt tavapärasest kirjum, sest rahvatantsijad pidasid maakonna tantsupidu. Läänemaa tänavune tantsupidu “Juurtest oksteni” algas traditsiooniliselt rongkäiguga, kus üle 900 peolise sammus läbi linna Haapsalu veetorni juurest lossiparki.

Laskurid tõid kamaluga medaleid

Nädalavahetusel Tallinnas Männiku lasketiirus peetud Eesti juunioride meistrivõistlustelt tulid Haapsalu laskurid koju kolme kuld-, kolme hõbe- ja nelja pronksmedaliga.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments