Lääne Elu paberleht teisipäeval, 13. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu saab prantsuspärase restorani

Paar nädalat on endise Haapsalu peatänaval restorani Soffa ruumides tegutsenud kohvik Valge Daam, läinud reedest on maja alumisel korrusel avatud piljardibaar ning peagi avatakse ka Vahemere- ja prantsuspärane à la carte restoran.

Kuulajad ei mahtunud toomkirikusse ära

Haapsalu koori Canzone lavastuse mõõtu kontsert „Basiliole“ laupäeval Haapsalu toomkirikus oli elav ja värviline. Kava, mis liitis üheks tervikuks vaimulikud laulud ja mitmest ilmakaarest pärit muusika, oli uskumatult temperamentne.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments