Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ukrainlased valmistuvad eestlaste toel astuma Euroopa Liitu

Leedulaste soovitusel sõitis 21-liikmeline Ukraina tööhõivebüroo esindus tutvuma Eesti töötukassaga. Teisipäeval olid ukrainlased Haapsalus, et näha kuidas toimub töötukassa sinne osakond.

Arheoloogid piilusid masinatega Lihulas ja Saastnas maapõue

Sel nädalal Lihula mõisamäel ja Saastna keskaegse kabeli ümbruses kummaliste  seadeldistega mütanud Eesti ja Norra arheoloogid tutvustasid neljapäeval Lihula mõisas huvilistele seadeldisi, millega nad labidat kätte võtmata maapõue piilusid ja näitas ka Lihula linnusemäe uuringu esimesi tulemusi.

Ridala kunstiõpetaja esitles noorteromaani

Ridala kooli õpetaja Annely Lemberi esimene noorteromaan läks nii hästi kaubaks, et esitlusel Haapsalu kunstikoolis tekkis autogrammi soovijatest lausa järjekord. Varem lasteraamatuid välja andnud Lember esitles oma esimest noorteromaani „Lõks“ kolmapäeval Haapsalu kunstikooli galeriis, kus avas ka vastse raamatu illustratsioonide näituse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Heli Kaldas
9 kuud tagasi

Vabandan, eksisin ühe kolledži artiklis väljatoodud väitega. Õige on, et mootorsõidukijuhi õpetajaks saab hakata õppima keskhariduse baasil.

kobruleht
9 kuud tagasi

on muutunud tasuliseks seinaleheks, kõiksugu jama , mis kusagilt leitakse topitakse siia, varsti jõuab järg kõiksugu kodumasinate kasutamise instruktsioonideni, kui mõistus otsas pange kontor kinni

martin, kaabuga
9 kuud tagasi
Reply to  kobruleht

Kas te olete masohhist, et ennast siin piinamas käite?