Haapsalu kolledž pidas sünnipäeva puhul konverentsi

Andra Kirna

andra@le.ee

Haapsalu kolledži kompetentsikeskuse juht Eva Makienko. Andra Kirna

Esmalt tutvustas oma tegemisi ja viimase kümne aasta arenguid ravimuda-mudaravi kasutamisel kümneaastane kompetentsikeskus. Seejärel keskenduti inimese liikumis- ja tegevusvõime säilitamise teemale ning konverentsi viimases plokis olid vaatluse all neli kolledžis õpetatavat eriala.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
võiks
1 aasta tagasi

selle daatumi puhul teha rahvale väikse kokkuvõtte, mida ja keda ja kui palju nende aastate jooksul on välja õpetatud, mille lõpetanu üle saab uhkustada, mis eriala popim ja mis erialad rahvamajandusele kasu on toonud ning kus ülikoolide pingereas asute

kas
1 aasta tagasi

teisipäeval ka pilt ilmub

mõni
1 aasta tagasi

terviseedendaja võiks teha näiteks sotsiaalmajas soodsalt ravivõimlemist. Seljavaludega inimesi on väga palju…Kodus inimene ikkagi süsteemaatiliselt ise ei võimle, jõusaalid on kallid….Selliseid lihtsaid kohti, kus saaks soodsalt ravivõimlemist teha oleks hädasti vaja.Mingi sellise kursuse võiks ju terviseedendaja õppekavasse tuua….

iga
1 aasta tagasi
Reply to  mõni

päev raadios tasuta virgutusvõimlemine, seljavalu põhjusi sadu, arst peab leidma põhjuse, need edendajad pole mingid arstid vaid pseudoravitsejad