Lääne Elu paberleht teisipäeval, 18. aprillil

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu saab toidukapi

Aprillis tahab MTÜ Roheline Vald koos MTÜ Läänemaa Toidupangaga Haapsalus üles panna toiduringluskapi, kust võivad toitu võtta kõik soovijad ja panna kõik, kel seda üle jääb.

Haapsalu kolledž saab veerandsaja-aastaseks

Juba on Haapsalu kultuurikeskusesse üles pandud kolledžit tutvustav näitus, mis annab ülevaate õpetatavatest erialadest: tervisejuht, rakendusinformaatika, liiklusohutus ning käsitöötehnoloogiad ja disain.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments