Pea pooled läänlased on juba tuludeklaratsiooni esitanud

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Eelmise aasta tulude deklaratsiooni oli kolmapäeva hommikuks esitanud 5233 läänlast.

Möödunud aastal deklareeris oma tulud 11 140 läänlast. Maksuameti meediasuhete spetsialisti Kertu Laadoga sõnul võib sarnast suurusjärku oodata ka tänavu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
1 aasta tagasi

Kui pea pooled juba on esitanud…või siis pea pooled veel EI OLE esitanud….aga kus kohast nad seda teavad….seega keegi kogu aeg nuhib meie järgi….aga milleks ja kelle huvides…seda tahaks küll teada….

pea
1 aasta tagasi

pooled läänlased ei ole oma tuludeklaratsiooni veel esitanud, samal ajal ki pea pooled juba on selle esitanud. kas pea pooled läänlased ka selle tuludeklaratsiooni esitavad , ei ole veel teada, aga teada on , et pea pooled läänlastest on juba oma tuludeklaratsiooni esitanud. milliseks olukord järgmiste kuude jooksul kujuneb , on raske ennustada. kuna pea pooled läänlastest on juba oma tuludeklaratsiooni esitanud, võib juhtuda , et pea pooled läänlased ei esitagi oma tuludeklaratsiooni, või viivitavad sellega viimse hetkeni. ka ei ole veel teada miks pea pooled läänlased on juba tuludeklaratsiooni esitanud. see, et pea pooled läänlased aga ei ole veel… Loe rohkem »

Õilme.
1 aasta tagasi

Aega ju mitu kuud esitada!!! Kuhu kiiret????

õpilane
1 aasta tagasi
Reply to  Õilme.

A mis see su asi on???

sõnavõtul mõte puudub.
1 aasta tagasi
Reply to  Õilme.

ega peagi kiirustama, keegi ei sunni ju.