Haapsalu sotsiaalmaja kutsub hoidiseid maitsma

Kaire Reiljan

kaire@le.ee


Foto erakogu.

Haapsalu sotsiaalmaja korraldab 17. novembril hoidiste maitsmise ja kutsub sel puhul oma hoidiseid degusteerimisele tooma.

„Mõelnud oleme eelkõige eakate peale, aga oma hoidiseid võiva degusteerimisele tuua teised ka,” ütles Haapsalu sotsiaalmaja sotsiaalhooldus juhi abi Veronika Romantšuk. Ta lisas, et tuua võib kõikvõimalikke hoidiseid: moose, mahlu, salateid, kastmeid, napsu ja muud põnevat kraami. „Hoidise juures võiks olla ka retsept või vähemalt kirjas, mis seal täpselt sees on ja kuidas valmistatud,” ütles Romantšuk.

Romantšuki sõnul tuleks oma hoidis tuua sotsiaalmajja 10. novembriks, sest siis saavad degusteerimise korraldajad aimu, kui palju osalejaid on tulemas, ja hoidised ka kategooriatesse jagada.

„Degusteerima võivad kõik tulla, ka need, kelle hoidiseid väljas ei ole,” ütles Romantšuk. Degusteerimisel selgitatakse välja rahva lemmikhoidis ja ka sotsiaalmaja lemmik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments