Vald loobus Martna koolimaja ehitamisest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Martna kool. Foto: Urmas Lauri

Martna kool. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vald otsustas Martnasse uue koolimaja ehitamise asemel vana korda teha.

„Tänaseks on see enam-vähem selge, et renoveerime vana,” ütles Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus Lääne Elule eile. Lõhmuse sõnul pole mõtet aega raisata, kui pole selge, kust ja kas üldse oleks võimalik uue maja ehituseks toetust saada. Vallal endal selleks raha ei ole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
1 aasta tagasi

Mõistlik.

Saan
1 aasta tagasi

maamehest aru, oluline on saamatule vallavõimule pugeda, sest muidu äkki keelatakse ära looduse massiline mürgitamine ja peab hakkama roheliselt majandama. Mis nendest lastest…

maamees
1 aasta tagasi
Reply to  Saan

See ”roheline majandamine” ongi viinud selleni, et raha enam ei ole, sest ”rohepööre” neelab kõik ära. Aga tõelised viljad alles tulevad välja kevadeks, kui rahvas ja ettevõtted on laostunud. Siis on hea, kui kool üldse hingitseb.

maamees
1 aasta tagasi

Absoluutselt mõistlik. Ei pea hüppama üle oma varju, kui rahakott ei kanna ja järjekordset õlikallist kool-paleed ehitama arhitektide ja ehitajate rõõmuks.

tuleviku teema
1 aasta tagasi
Reply to  maamees

Kui mingi otsuse tulemusena jõuaks Martna kooli lapsed, oleks vajalik uus maja. Praegu õpib kogu koolis kahe klassi jagu lapsi, kool on põhikool. Priiskamisega ei saa kaugele.

Kati Nõdra
1 aasta tagasi
Reply to  tuleviku teema

Martna kooli lapsed?