Panga külas põles katlamaja lausleegiga

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Fotod: päästeamet

Eile õhtul kell 20.04 sai häirekeskus teate, et Haapsalu linnas Panga külas põleb puidutööstuse katlamaja, mille kõrval on suur tootmishoone.

Päästjate saabudes põles katlamaja lausleegiga, mida asusid päästjad kohe kustutama. Päästjad lokaliseerisid tulekahju kella 20.45. Seejärel otsisid päästjad veel tulekoldeid ja avasid hoone konstruktsioone, milleks kasutati hoone omanikult saadud traktorit.

Tules hävis 80-ruutmeetrisest hoonest umbes 80 protsenti. Päästjatel õnnestus kiire suitsusukeldumisega tule levikule kiirelt piir panna ja ära hoida selle levimine saepuru punkrile, tornile ning puidutootmishoonetele, mis asusid 2 meetri kaugusel katlamajast.

Põleng kustutati kella 22.40ks. Esialgsetele andmetel võis tulekahju alguse saada tehnilisest rikkest.

Sündmusele reageerisid Haapsalu, Lihula, Ridala ja Risti päästjad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jummel
1 aasta tagasi

kus nüüd need euronõuete nõudjad on? terve läänemaa on taolisi “tööstusi” täis, näevad välja nagu seinale toetamisest kukuvad kokku. ime et neid massiliselt põlema ei lähe

Äge kirjapilt
1 aasta tagasi

Haapsalu linnas Panga külas!