Linnamäel jooksis põder autole külje pealt sisse

Lääne Elu

info@le.ee

27. oktoobril kell 14.14 sõitsid päästjad Lääne-Nigula valda Aulepa külla, kus oli toimunud kahe sõiduautoga liiklusõnnetus. Päästjad kõrvaldasid autodel süttimisohu ning puhastasid tee autotükkidest ja muust sodist.

Kell 15.14 kutsuti päästjad Lääne-Nigula valda Linnamäe külla, kus põder oli sõiduautole külje pealt sisse jooksnud. Päästjad koristasid teelt suuremad plasttükid. Kiirabi vaatas kannatanud üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
1 aasta tagasi

Põdraprotest… Linnamäel tehakse ju neist konservi.