Lääne-Nigula kaasavas eelarves käib tihe rebimine

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kirimäesaare rand on Oru kandi inimeste salakoht, mida nüüd kaasava eelarve abil korrastada tahetakse. Foto: Urmas Lauri

Kirimäesaare rand on Oru kandi inimeste salakoht, mida nüüd kaasava eelarve abil korrastada tahetakse. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula kaasava eelarve hääletamise ülivõimsad liidrid on Palivere kooli madalseiklusrada ja Kirimäesaare ujumiskoha nüüdisajastamise kava.

Lääne-Nigula kaasavasse eelarvesse esitatud 22 ettepaneku hääletamisel olid eile kella neljaks pärastlõunal ette rebinud Palivere kooli madalseiklusrada, mida toetas 74 hääletanut, ja Kirimäesaare supluskoha nüüdisajastamine, mis oli saanud 72 toetushäält. Mõlemad ettepanekud olid oma osavalla ettepanekute seas ülivõimsad liidrid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Orulane
1 aasta tagasi

Kas selline sekkumine kohe hääletusprotsessi algul LE poolt kus Oru piirkonnas propageeritakse ainult ühte taotlust, uhked pildid ja veel mahukad jutud juurde.. jättes samas kõrvale teised 5 taotlust samast piirkonnast.. olgem ausad ,se ei ole head ajakirjandustava järgiv artikkel. Et natukene piinlik isegi.. kas keegi tellise sellise artikli ?

miks alailma?
1 aasta tagasi

Lugeda ei saa, sisse logida ei saa.

Jaan
1 aasta tagasi
Reply to  miks alailma?

Sest Lääne elu tundub olevat kellegi vanas serveris, väga aeglane alati.