Rahvastepalli võitis linnaalgkool

Lääne Elu

info@le.ee

Algkooli tüdrukute võistkond. Foto: Kadri Kaljuveer
Algkooli tüdrukute võistkond. Foto: Kadri Kaljuvere

Läänemaa 1.–3. klasside rahvastepallivõistluse võitsid nii poistest kui tüdrukutest Haapsalu linna algkooli (HLA) võistkond.

Oli taas tore võistluspäev. Hea oli näha, et koolid tulid võistlema ka siis, kui viimasel hetkel mõni õpilane oli haigestunud. Nii mängisid näiteks Noarootsi tüdrukud vähemuses, sest viimasel hetkel olid võistlejad haigeks jäänud.

Poistest võitis HLA 1. võistkond, kes ei kaotanud ühtegi geimi. Teiseks tuli alagrupi küll võitnud, kuid finaalis HLA 1. võistkonnale alla jäänud Oru.

Tüdrukute mängud olid põnevad viimaste hetkedeni. Võitjaks tuli HLA 1. võistkond, kes võitis enda alagrupi. Finaalis läksid nad vastamisi teise alagrupi võitnud Taeblaga. Esimese geimi võitsid Taebla tüdrukud, teises geimis olid paremad HLA tüdrukud. Viimase otsustava geimi võit tagas HLA-le esimese koha.

Kõik osalejad koolid said Läänemaa koolispordi liidult auhinnaks palli.

 

Kadri Kaljuvere

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments