Galerii: läänlased esitlesid oma kollektsioone

Elen Freivald

elen@le.ee

Fotod: Erlend Štaub

  1. – 8. aprillil Tallinnas Kultuurikatlas toimunud kevadisel Tallinn Fashion Weekil astusid üles kaks Läänemaa naist – Marilin Sikkal ja Kätlin Rohilaid-Aljaste – kaubamärkidega MARI ja Katta Grüner.

Külalisteks oli palju läänlasi ning moeshow sõnumiks oli rahu. Kollektsioonid olid valged, romantilised, puhtad, lihtsad ja elegantsed. Mustrid olid inspireeritud eestimaiset rahvuspärandist ja puhtast loodusest – metsast ning merest. Show mõjus kui Valge Daami etendus.

Ühises kulgemises loodud kollektsioonid on nädalalõppudel saadaval Haapsalus aadressil Karja 6 – MARI eesti disaini pesas. Kui on soov tutvuda kollektsioonidega tööpäevadel Tallinnas, saab disaineritega ühendust võtta mari@mari.ee või katlin.rohilaid@estsalebaltic.com.

Katta Grüner ehted valmivad Läänemaal, Haapsalus Koheri külas eestimaisest puidust.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments