Galerii: läänlased esitlesid oma kollektsioone

Elen Freivald

elen@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Fotod: Erlend Štaub

  1. – 8. aprillil Tallinnas Kultuurikatlas toimunud kevadisel Tallinn Fashion Weekil astusid üles kaks Läänemaa naist – Marilin Sikkal ja Kätlin Rohilaid-Aljaste – kaubamärkidega MARI ja Katta Grüner.

Külalisteks oli palju läänlasi ning moeshow sõnumiks oli rahu. Kollektsioonid olid valged, romantilised, puhtad, lihtsad ja elegantsed. Mustrid olid inspireeritud eestimaiset rahvuspärandist ja puhtast loodusest – metsast ning merest. Show mõjus kui Valge Daami etendus.

Ühises kulgemises loodud kollektsioonid on nädalalõppudel saadaval Haapsalus aadressil Karja 6 – MARI eesti disaini pesas. Kui on soov tutvuda kollektsioonidega tööpäevadel Tallinnas, saab disaineritega ühendust võtta mari@mari.ee või katlin.rohilaid@estsalebaltic.com.

Katta Grüner ehted valmivad Läänemaal, Haapsalus Koheri külas eestimaisest puidust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments