Kultuurikeskuses on maalid ja neist tehtud kleidid

Andra Kirna

andra@le.ee

Kätlin Rohilaid-Aljaste avas kultuurimajas oma esimese näituse. Foto: Andra Kirna
Kätlin Rohilaid-Aljaste avas kultuurimajas oma esimese näituse. Foto: Andra Kirna

Kätlin Rohilaid-Aljaste avas kultuurikeskuse saalide ees oma esimese näituse „Tingimusteta armastus”, mis on pühendatud tema isale ja vanaemale.

Saalides on vaadata maalid, nende printkoopiad ja prinditud kleidid. Maalide riidele printimise ja nende kleitideks saamise eest hoolitses tekstiilikunstnik Marilin Sikkal. Välja on pandud ka valik Katta Grüneri ehteid. Katta Grüner on Rohilaid-Aljaste vanaema nimi, mis tema meelest sobis kõige paremini kaubamärgiks ehetele, mille valmistamine sai alguse just esiema talus.

Rohilaid-Aljaste maale iseloomustavad ulakad värvid ja pisut ootamatud kompositsioonid mõjuvad kõige paremini just printkleitidel. „Inimesed hindavad üha enam isikupärast riietust, soetavad pigem vähem, kuid just endale sobivaid riideid,” tõdes ta.

Kätlin Rohilaid-Aljaste, kelle maalimisharrastus on pärit lapsepõlvest, õpib praegu Eesti kunstiakadeemia vabaakadeemias maalikunsti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Hea Okkupant
1 aasta tagasi

Suurepärased kleidid. Võite kohe minna Uus-Meremaale, et seal abielluda