Ehete bränd Katta Grüner esitles oma uut kollektsiooni

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Fotod: Tiit Mac Treimann

Laupäeval, 16. oktoobril esitles Katta Grüneri ehete bränd oma uut kollektsiooni „L’élégance parisienne”, mis on inspireeritud  Pariisist.

Ehtekollektsioon on valminud mustast tammest ja valgest looduslikust mageveepärlist või  kuldkarbi pärlist. Seesugune musta tamme ja pärlite kooslus mõjub elegantselt, ajatult ja naiselikult. Nii kannab uus kollektsioon ka temaatilist sõnumit, et  vaatamata aja möödumisele jääb alati ajatu elegants – hoiame traditsioone ja austame oma esivanemaid.

Kõik Katta Grüneri brändi ehted valmivad Läänemaal ning on autori originaallooming. Maailma trendidest ja Eestimaa loodusest inspireeritud ehete valmistamisel kasutatakse Eesti puitu, mis on jäänud alles teiste toodete tootmisest. „Austame Eesti Loodust ja teeme oma ehted suure armastusega. Usume, et päris tooted ja toodetesse pandud hea energia annab igale ehtekandjale juurde jõudu,” ütles Katta Grüneri looja ja disainer Kätlin Rohilaid-Aljaste, kes on olnud suur ehete armastaja juba lapsest saadik.

Rohilaid-Aljaste esitles uut kollektsiooni Liivia Leškini ja Siggi Haapsalu Nurga galeriis toimunud Womens Club salongiõhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments