Saalijalgpallimeister on Haapsalu põhikool

Koolispordi liidu 4.-6. klasside saalijalgpalli võistluse esikolmik. Foto: erakogu
Koolispordi liidu 4.-6. klasside saalijalgpalli võistluse esikolmik. Foto: erakogu

Reedel Haapsalu Wiedemanni spordihoone saalis peetud Läänemaa koolispordi liidu 4.–6. klasside saalijalgpalli meistrivõistlused võitis Haapsalu põhikool.

Võistlustel oli esindatud viis kooli: Haapsalu linna algkool, Haapsalu põhikool, Ridala põhikool, Oru põhikool ja Palivere põhikool. Linnaalgkool oli väljas kahe võistkonnaga.

Kõik võistkonnad mängisid kõigiga läbi ning said platsil olla 5 x 10 minutit.

Läänemaa koolinoorte meistriks tuli Haapsalu põhikool, kes võitis neli mängu ja sai mängust Oru kooliga viigipunkti.

Teine koht läks linnaalgkooli esimesele võistkonnale, kes sai nelja võiduga tabelisse 12 punkti. Alla jäädi vaid põhikooli eakaaslastele.

Algkooli teine võistkond saavutas kolmanda koha, saades tabelisse kolme võidu ja kahe kaotusega 9 punkti. Oru kool, kes näitas kõigis mängudes suurepärast võitlustahet ja head koostööd, tuli 7 punktiga neljandaks.

Kahtlemata oli tegemist viimaste aastate ühe võrdsema võistlusega, sest jalgpallitreeningutel osalevaid lapsi oli kõigis võistkondades. Varem on mõni väikekool jätnud teinekord kohale tulemata kartuses, et suured linnakoolid, kel võistkond koosneb üldjuhul 100 protsenti jalkalastest, on oma mänguoskustelt liiga palju neist üle.

Palivere ja Ridala kooli omavaheline mäng oli päeva üks põnevamaid ja lõppes seisuga 2:2, mis andis mõlemale võistkonnale tabelisse punkti.

Esikolmikusse jõudnud koole esindasid järgmised õpilased.

Haapsalu põhikool: Kenerth Paes, Sten Valdmann, Rasmus Aasna, Morten Vaino, Keiro Graf, Alexander Eberle, Sten Joonas Hein, Aaron Martin.

Haapsalu linna algkool I: Marten Alvin Keldrima, Kaspar Järvi, Drevon Küttim, Jass Eduard Trumm, Olle Palu, Oliver Jugapuu, Rasmus Villers, Johanna Saarmets.

Haapsalu linna algkool II: Andri Rüü, Robin Graudin, Kaspar Kure, Ron Edward Masing, Mattias Andero Villand, Oskar Saareväli, Karl Kumel, Karolin Tannenberg.

Võistluse korraldaja oli Ulrika Tülp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments