Indrek Tarandist sai RKK teadur

Indrek Tarand. Foto: Urmas Lauri
Indrek Tarand. Foto: Urmas Lauri

Nõva kooli ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Indrek Tarand asus detembri alguses tööle rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse (RKK) teadurina, keskendudes Kremli mõju analüüsimisele Valgevenes, kirjutas ERR.

RKK kodulehel avaldatud tutvustus toob ära, et aastatel 2007-2008 oli Tarand ÜRO Gruusia valitsuse nõustamismissiooni liige ning sellest ajast on ta püsivamalt huvitunud endiste Nõukogu Liidu riikide probleemidest lõimumisel nn Lääne kogukonnaga.

„Seetõttu keskendub Indreku uurimistöö RKK-s Kremli mõju analüüsimisele Valgevenes, mis alates 2020. aasta augusti presidendivalimistest on ühtaegu demokraatlikus turbulentsis ja autoritaarses haardes,” märgib keskus.

Tarand jätkab õpetajatööd Nõva koolis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
süvariik
süvariik

süvariik toetab omasid… Perling, Mary Kross, Lemetti…….

kas
kas

tema jäi kellegi jalale ette

seal
seal

toompeal, meenub

Õpikunäide
Õpikunäide

2009 suur häältesaak vastandades end partokraatiale, 102460 häält. Põhimõtted ununevad, kui neid oligi, tagajärg 2019 vaid 2856 häält. 2020 Nõva Kool ja teadur ajupesulas, kuulekas partokraatia kutsikas. Totaalne allakäik, mis muud.

Manna Liisa
Manna Liisa

Vbl siin kommenteerijaid vaevab tüüpiline kadedus, et endil pole midagi ette näidata …

Riisi Riho
Riisi Riho

Sotsi peale kade?

Ain
Ain

Enamikul siin kommenteerijatel pole ette näidata alkoholismi, skandaale, intriige, provokatsioone, varastamist ja petmist……

hehh
hehh

kadedus? inimene tehku mida tahab ja palju jõuab, aga tehku korralikult. praegu on nii, et kogu aur kulub tal enda eksponeerimisele. Nõva kooli lapsevanemana ei ole mul aegagi kade olla, õhtuti õpin lapsega koos ja parandan õpetaja Tarandi elementaarseid vigu nii ajaloos, ühiskonnaõpetuses kui ka inglise keeles, et laps mingigi hariduse saaks.

ka eriti
ka eriti

toompea korterite ärastamisele koos sm nätsuga

nagu
nagu

Hunt Kriimsilm

nojah
nojah

jaaah, aga Hunt Kriimsilm oli lastesaates, tema aga päriselus ja kahjuks sama saamatu… õpetajana vähemalt. vaesed lapsevanemad, kes lisatööd teevad õpetaja saamatuse tõttu

wpDiscuz