Indrek Tarandist sai RKK teadur

Indrek Tarand. Foto: Urmas Lauri
Indrek Tarand. Foto: Urmas Lauri

Nõva kooli ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Indrek Tarand asus detembri alguses tööle rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse (RKK) teadurina, keskendudes Kremli mõju analüüsimisele Valgevenes, kirjutas ERR.

RKK kodulehel avaldatud tutvustus toob ära, et aastatel 2007-2008 oli Tarand ÜRO Gruusia valitsuse nõustamismissiooni liige ning sellest ajast on ta püsivamalt huvitunud endiste Nõukogu Liidu riikide probleemidest lõimumisel nn Lääne kogukonnaga.

„Seetõttu keskendub Indreku uurimistöö RKK-s Kremli mõju analüüsimisele Valgevenes, mis alates 2020. aasta augusti presidendivalimistest on ühtaegu demokraatlikus turbulentsis ja autoritaarses haardes,” märgib keskus.

Tarand jätkab õpetajatööd Nõva koolis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
süvariik
3 aastat tagasi

süvariik toetab omasid… Perling, Mary Kross, Lemetti…….

kas
3 aastat tagasi

tema jäi kellegi jalale ette

seal
3 aastat tagasi
Reply to  kas

toompeal, meenub

Õpikunäide
3 aastat tagasi

2009 suur häältesaak vastandades end partokraatiale, 102460 häält. Põhimõtted ununevad, kui neid oligi, tagajärg 2019 vaid 2856 häält. 2020 Nõva Kool ja teadur ajupesulas, kuulekas partokraatia kutsikas. Totaalne allakäik, mis muud.

Manna Liisa
3 aastat tagasi

Vbl siin kommenteerijaid vaevab tüüpiline kadedus, et endil pole midagi ette näidata …

hehh
3 aastat tagasi
Reply to  Manna Liisa

kadedus? inimene tehku mida tahab ja palju jõuab, aga tehku korralikult. praegu on nii, et kogu aur kulub tal enda eksponeerimisele. Nõva kooli lapsevanemana ei ole mul aegagi kade olla, õhtuti õpin lapsega koos ja parandan õpetaja Tarandi elementaarseid vigu nii ajaloos, ühiskonnaõpetuses kui ka inglise keeles, et laps mingigi hariduse saaks.

Ain
3 aastat tagasi
Reply to  Manna Liisa

Enamikul siin kommenteerijatel pole ette näidata alkoholismi, skandaale, intriige, provokatsioone, varastamist ja petmist……

Riisi Riho
3 aastat tagasi
Reply to  Manna Liisa

Sotsi peale kade?

ka eriti
3 aastat tagasi

toompea korterite ärastamisele koos sm nätsuga

nagu
3 aastat tagasi

Hunt Kriimsilm

nojah
3 aastat tagasi
Reply to  nagu

jaaah, aga Hunt Kriimsilm oli lastesaates, tema aga päriselus ja kahjuks sama saamatu… õpetajana vähemalt. vaesed lapsevanemad, kes lisatööd teevad õpetaja saamatuse tõttu