Koroonaviirus pikendab Kullamaa kooli koduõpet

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa kooli inglise keele õpetaja Heli Mäe andis eile arvuti teel tunde õpilastest tühjas klassis. Urmas Lauri

Kullamaa kooli inglise keele õpetaja Heli Mäe andis eile arvuti teel tunde õpilastest tühjas klassis. Urmas Lauri

Positiivse koroonaproovi andnud Kullamaa kooli õpilane sai nakkuse tõenäoliselt treenerilt.

Kullamaa kooli inglise keele õpetaja Heli Mäe istus eile pärastlõunal ihuüksi oma kabinetis arvuti ees ja andis tundi nagu ikka, ainult selle vahega, et lapsed olid kodus arvuti ees nagu nende õpetajagi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Räägitakse, et viirust polegi olemas, pidada hoopis lamemaalaste ja juudipankurite väljamõeldis olema!

Covid
3 aastat tagasi

Positiivse koroonaproovi andnud Kullamaa kooli õpilane sai nakkuse tõenäoliselt treenerilt.Mida tähendab tõenäoliselt? Kaie Ilves ,kui sa kirjutad ,siis kirjuta asjadest ,mis on kindlad,mitte kohvipaksu pealt ennustatud asjad!

saab siit ja saab ka sealt
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Nii kuri ei pea ka olema. kas nakkusel on nimi küljes, et keegigi täpselt teab, kust see pärineb. Ikka oletatatakse ja suure-suure tõenäosusega saadakse täpne tulemus. 100% aga kindlasti mitte.

Ene
3 aastat tagasi

Noh, eks ole ju teada, kus trennis käib. Mitmes trennis siis ikka üks õpilane käib. Kui nüüd treener ei ole positiivne, siis…..Laimamine?

Äkre
3 aastat tagasi

Selline huupi arvamine on nagu sildistamine. Vaja on teadus- ja tõenduspõhiseid andmeid. Niimoodi ilma tõenduseta sildistamine on äkre mõtteviis. Ja sellisel juhul ei saa õelda, et sõna on vaba ning võib õelda mida iganes. Teine asi on see, kui treener ongi nakkuse kandja. Sellisel juhul on ju tegu delikaatsete raviandmete jagamisega ning ilmselt ka ebaseadusliku omandamisega? Kuna artikkel on tasuline siis võib tegu olla ka isikuandmete müügiga teadmatusest? Ma ei usu, et delikaatsed isikuandmed hangiti selleks, et neid müüa? Igal juhul ei tohiks sellist infot kellegi kohta avaldada. Õnneks on LE pigem liberaalsete vaadetega ning seetõttu peab sellised eksimused andeks… Loe rohkem »

Dilaila
3 aastat tagasi

Kas on 100 protsenti kindel,et treener nakatas? Kui ei ole,siis ei peaks sellest kirjutama.

näpuga järje ajamine
3 aastat tagasi
Reply to  Dilaila

Siiani mõnel arusaam, et kes nakkuse edasi andis, see on ikka hirmus inimene küll! Tõmbame tagasi – keegi ei anna nakkust ju meelega, kõik isegi ei tea oma nakkusest. Kes on haige, seda ei pea risti lööma, nakatanu ei peaks oma haigust häbenema. Aeg on selline ja haigus võib meid tabada igaüht ja “eitekus”. Kahjuks.

suhteline
3 aastat tagasi

Kuidas suhtuda aga neisse, kes teavad, et on positiivsed ja tuiavad ikka ringi või need, kes ei istu oma karantiiniaega lõpuni? Mina nimetaks seda küll meelega nakatamiseks.

metslane
3 aastat tagasi
Reply to  suhteline

Heli on üks tublimaid õpetajaid Kullamaa Keskkoolis, uuendusmeelne ja lapsi austav ja armastav. Olen ka tema käe all õppinud nn. kaugeõppes ja peaaegu keele selgeks saanud- oskas alati õigele nupule vajutada. Lapsed hoiavad ja armastavad Helit. Edu, õnne ja jaksu Sulle hea Heli- Love