Haapsalu jalgpallihalli projekteerimine läheb lahti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu aselinnapea Helen Rammu näitas suvel ajakirjanikele platsi, kus oli vana tööstushoone ja kuhu tuleb jalgpallihall. Arvo Tarmula

Haapsalu aselinnapea Helen Rammu näitas suvel ajakirjanikele platsi, kus oli vana tööstushoone ja kuhu tuleb jalgpallihall. Arvo Tarmula

Haapsalu jalgpallihalli detailplaneeringu avalikul väljapanekul ja arutelul uusi ettepanekuid ei tehtud, mis tähendab, et detailplaneering ootab nüüd vaid volikogu kinnitust.

Haapsalu aselinnapea Helen Rammu ütles detailplaneeringu avalikul arutelul, et linnavalitsus tahaks projekteerimishanke välja kuulutada lähiajal, mis omakorda tähendab, et uue aasta alguseks peaks halli projekt valmis olema. Ehitus võiks alata kevadel ja Rammu lootis, et tuleva aasta novembriks võiks väljakuosa valmis olla.

Kunstmurukattega jalgpalliväljaku, halli vundamendi ja parkla ehitab Haapsalu linnavalitsus, halli katte ja konstruktsiooni hangib aga jalgpalliliit kõigile neljale ehitatavale jalgpallihallile korraga. „Loodan, et meil võimaldatakse halli katte värvivalikul kaasa rääkida ja kui seda võimaldatakse, siis kaasame kindlasti ka Uuemõisa kooli ja Reketi 5 elanikud,” ütes Rammu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments