Lääne Elu paberleht laupäeval, 10. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Anne Kübarsepp – memme viguritega kooliõpetaja

Läänemaa aasta õpetaja Anne Kübarsepp leiab, et tal on lastega vedanud ja seda aastakümneid.

Aavo Kärmas: Risti tuulepark on viie pärast püsti

Baltikumi ühe suurema tuuleenergiatootja Enefit Green juhatuse esimees Aavo Kärmas leiab, et tuulepargi naabrid peaksid saama talumistasu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LKGB
3 aastat tagasi

Vasak-äärmuslane Karnau ei ole seda asja veel otsustanud. Kui otsustab, siis loete seda juhtkirjast.

Toslem
3 aastat tagasi

Üks asi paistab kindel olevat, allee võetakse maha. Sest selle järgi valitakse projekteerijat. Üks polnud nõus ja sai kinga. Valiti uus, kes on Haapsalu ( loe – linnavalitsuse ) oludega hästi kursis. Kas ka jalakäijad, jalgratturid ja autod ohutult liikuda saavad, on teisejärguline.

rohelised
3 aastat tagasi

teatasid,et pooldavad sooneutraalset abielu linnarahva ja puude vahel

Covid
3 aastat tagasi

Innar Mäesalu see on sinu valdkond,oled Keskerakonna aselinnapea ehitus ja linnavaldkonna alal,miks on tekkinud selline probleem? Haapsalu on kuurort linn mis oli, on ja peaks jääma meeldivaks ja mõnusaks elukeskonnaks.Seega innovatsioon peab olema kooskõlas ajalooga.Vaata milline vastuseis on puude maha võtmisele.Looge dialoog linnavalitsuse ja elanikonna vahel!!!Valimised on järgmine aasta Innar!

Mart
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Linnavalitsuse poolt ei mingit vastust. Huvitav, kas linna poolt keegi avalike suhetega ka tegeleb, või istuvad ametnikud oma kabinettides ja aina kohvitavad.
Ootaks ikka ka mingitki tagasisidet!!!

Ets
3 aastat tagasi
Reply to  Mart

Mis vastust Sa tahad kell pool üksteist õhtul???? :))))

Oot-oot
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Mis selle Innariga nüüd on. MäeSalud ja SaluMäed ju lugupeetud tegelased.

Kalle
3 aastat tagasi

A sellele linnavalitsuse seltskonnale ei tähenda mingisugused arhitektid midagi, kui ikka mill mängus siis sit.a neist puist…eriti kui on loota et omale ka midagi pudeneb….
A olge mureta, järgmine aasta on valimised…

Ets
3 aastat tagasi
Reply to  Kalle

Ah ole vait

Krahvinna
3 aastat tagasi

Küll on palju tralli selle Posti tänava ümber! Tahaks lihtsalt normaalsel aukudeta teel kõndida, et oleks mõni pink, kus istuda ja õhtul oleks valge. Ikka lolliks minnakse teedega. Konkursid, mõttekorjed, kontseptsioonid ja algatusrühmad, puud ja rattateed ja ei mingeid autosid, kusjuures koolide ja lasteaedade juures on hommikuti kilomeetrised autosabad.

Olle
3 aastat tagasi
Reply to  Krahvinna

Nõus!!!!
Aitab jauramisest, tehke meile kõnni, ratta ja autotee kus pole auke ega lohke, muhke.
Need arhitektid mingu ja olgu!!!

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  Krahvinna

Milleks peab peatänaval,Posti tänaval olema eraldi rattatee? Teha korralik sile sõidutee,kus saavad ratturid pool aastat sõita vastavalt ilmale .Autoga peab saama sõita ja ka parkida arvestades inimesi,kes seal elavad.Sõidukiirust võiks piirata kolmekümnega. Ja kõnnitee korda,mille sees kasvavad ka puud.